dijous, 22 de gener del 2015

VICHY LIFTACTIV SUPREME

Us presento el nou producte de Vichy, s'ha reformulat la gamma antiarrugues LiftActiv, ara la nova crema es diu LiftActiv Supreme.
Ja fa uns mesos que la tenim a la farmàcia i ja l'hem pogut provar, tenim vàries clientes encantades amb aquesta nova fòrmula. S'ha convertit en un dels productes indispensables en la rutina de totes aquelles dones que volen una crema antiarrugues, amb efecte inmediat, efecte tensor i lluminositat als pocs minuts d'aplicar la crema. Podriem dir que és la crema efecte "bona cara" durant tot el dia, desde que ens l'apliquem al matí fins que arribem a la nit a casa, després de llargues jornades de feina o diverses activitats. Amb un efecte tensor global al mes d'utilitzar el producte.


En aquesta nova formulació s'hi han inclòs:

- Cafeïna i adenosina: Per donar un efecte de bona cara durant tot el dia.
- Rhamnosa 5% neohesperidina: Eficàcia antiarrugues a llarg plaç, després de setmanes de tractament.
- Correcció òptica 3D: Responsable de l'efecte immediat de lluminositat des dels primers minuts d'aplicació del producte.

LiftActiv Supreme, té una textura agradable i de fàcil absorció i gens greixosa. S'utilitza com a crema de dia, després de la neteja facial.
Existeixen dos presentacions, per pells normals i mixtes i per pells seques, aquesta té una textura ultra hidratant, gràcies a diferents olis que li donen aquest plus d'hidratació, un d'ells és l'oli de jojoba.
És un producte d'alta tolerància, com ja he dit ja fa mesos que el tenim a la farmàcia i hem tingut temps per poder donar-l'ho a provar a vàries clientes amb diferents tipus de pell, inclús les més sensibles, i la tolerància ha sigut excel.lent. 

Es pot complementar el tractament antiarrugues, aplicant com a pas previ el Sèum LiftActiv 10, és un sèrum tensor que ajuda a minimitzar les arrugues a l'instant, aplicant un parell de gotes en el rostre i en el coll. En aquest producte la concentració de rhamnosa és del 10% i és un producte sense parabens.


Així que aquí teniu un bon exemple de rutina antiarrugues, aprofiteu la promoció de Vichy que tenim aquests dies a la farmàcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada