dijous, 22 de gener del 2015

Any nou, rutina facial nova amb Vichy

Hola!
Com van les primeres setmanes de l'any? En l'últim post us parlava de com baixar pes i tornar a la normalitat a l'hora de menjar.
Doncs avui us vull parlar de com tornar a la normalitat en la nostra pell. Aquests dies de festes potser ens hem maquillat més o hem anat més enfeinats i no perdiem el temps en fer una rutina complerta.

I us preguntareu què és una rutina complerta, i com puc saber quina és la més adequada per mi?

Doncs una rutina complerta consta dels 3 pasos bàsics que ja he comentat en altres posts, una correcta neteja tant al matí com la nit, hidratar la pell i tractar amb productes específics si és el cas (productes antiarrugues, contra les taques,..), i un cop a la setmana una exfoliació i mascareta.

Aprofitant que VICHY està de promoció, durant tot aquest mes i fins el 18 de febrer per la compra de dos productes, el de menor preu tindrà un descompte del 50%. Aprofiteu-ho, ja que serveix per tots els productes facials, maquillatges, desmaquillants i netejadors facials i cremes corporals.




A més us farem un anàlisis de la pell amb el dermoanalitzador per saber quins productes són els més addients per l'estat actual de la teva pell.

Així que no ho dubteu, passeu per la farmàcia aquests dies per fer-vos amb la vostra nova rutina i cuidar la pell i preparar-la per aquest fred intens. No us oblideu que és fonamental una bona hidratació de la pell!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada