dimarts, 12 d’abril del 2016

Un xampú per a cada tractament i tipus de cabell

Hola!

Tornem a estar aquí després d'un temps de silenci del blog, però intentaré durant aquests dies posar-vos al dia de totes les novetats en dermofarmàcia que hem anat rebent i també ja us adelanto que estem preparant tallers perquè pogueu venir a la farmàcia i explicar-vos directament els nous productes, més endavant ja us informaré.

Avui el que us vull explicar és la gamma de xampús de la casa Vichy, la marca es diu DERCOS. Dins aquesta marca trobem un xampú específic per cada tipus de cabell o patologia.


Per a tractaments anticaiguda on es nota un cabell molt fràgil i fi, tenim DERCOS ESTIMULANT. És un xampú d'ús diari que conté vitamines PP, B5 i B6, no conté parabens ni colorants. Es pot utilitzar com a complent en tractaments de caiguda capil.lar on s'utilitzin ampolles o complements vitaminics per via oral.

Per a problemes de volum, on es comença a veure el cabell més pobre, tenim el DERCOS NEOGENIC. Combina en la seva fòrmula Stemoxydine i la tecnologia pro densificadora. Sense parabens ni colorants, és hipoalèrgenic. D'ús freqüent, textura ultalleugera. 

Per tractaments anticaspa hi ha el DERCOS ANTICASPA, en dos textures diferents, el de cuir cabell de normal a gras i el de cuir cabellut sec. Segons si la caspa es troba en plaques enganxada al cuir (normal a gras) o la caspa seca i que cau (cuir cabellut sec). En 6 setmanes de tractament desapareix la caspa i calma la picor del cuir cabellut. Utilitzar 3 vegades a la setmana, deixant actuar 2 minuts abans d'esbandir el cabell.

Per cabells amb excès de greix hi ha el DERCOS SEBO CONTROL. Igual que l'anterior s'utilitza tres vegades a la setmana deixant-lo actuar 2 minuts. Amb aquest producte aconseguim regular l'excès de greix i deixar el cabell més lleuger i suau, fàcil de pentinar després de la utilització. No conté parabens ni silicones.

Per nutrir els cabells si en alguns moments els podem notar secs, amb les puntes seques i obertes o si el cabell es trenca en facilitat, podem utilitzar el DERCOS NUTRI-REPARADOR. També es pot utilitzar la mascareta rica o el tractament acondicionador de DERCOS NUTRI-REPARADOR, deixant actuar el producte uns minuts i després esbandir,  en qualsevol dels xampús que hem estat comentant. També és molt recomanable per cabells tenyits.

I com a complement d'aquests xampús de tractament anticaspa, seborreguladors o de caiguda, existeix el DERCOS MINERAL SUAVE d'ús freqüent. És un xamú apte per tota la familia, inclús pels més petits de la casa. Dóna força, vitalitat, brillantor i suavitat al cabell. No conté parabens, ni silicones, ni conservants i és hipoalèrgenic.

I per últim he deixat la novetat de DERCOS ULTRACALMANTE, específic per picors del cuir cabellut i envermelliment, per causes d'estrés, estats d'ànim, acumulació de toxines, medi ambient, polució, temperatura,....Aquest nou xampú conté Sensirine, que té acció calmant i Pantenol, per donar més suavitat, brillantor i facilitat al pentinar. Existeixen dos xampús diferents, el de cabell sec que conté glicerina per hidratar, és una textura més cremosa i per cabell gras que conté vitamina Cg, com a antioxidant i és una textura gel transparent.
En aquests casos recomano utilitzar-lo a diari o es pot combinar en tractaments anticaspa o seborreguladors, evitar rentar amb aigua molt calenta i el secat a temperatures altes.


Com veieu hi ha un xampú per a cadascú. Ja saps quin és el més addient per tu? Si necessiteu més informació, no dubteu a consultar-nos-ho o passar per la farmàcia que us aconsellarem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada