dimecres, 20 de setembre del 2017

Com cuidar les ungles i el cabell

Hola!

Tornem a començar amb els posts d'informació sobre productes, i aquest cop hem decidit presentar-vos Sandoz Bienestar Cabello y Uñas.

Sandoz Bienestar Cabello y Uñas

Ja sabem que és el tema recorrent d'aquesta època de l'any i és quan es busca més informació sobre aquest tipus de productes. Des de la farmàcia us volem ajudar a trobar un complement nutricional que pugui ser complert per tractar la debilitat del cabell, la caiguda, pèrdua de volum i de brillantor. A més aquest producte podríem dir que és un 2 en 1, ja que també serveix per reforçar les ungles.

Aquest complement va dirigit a tothom qui noti una pèrdua de vitalitat del cabell, que comencin a tenir una pèrdua preocupant i també en el cas de les ungles a aquelles persones que les tenen més dèbils, trencadisses o que tenen o han patit de fongs ungueals per ajudar a que l'ungla que vagi sortint sigui més forta i revitalitzada. En el cas d'haver-hi fongs, a part del tractament habitual antifúngic, que pot ser tòpic o oral, es pot fer aquest tractament revitalitzador a la vegada.

Sandoz Bienestar Cabello y Uñas és un complement nutricional que conté els següents ingredients:

- Keratina bioactiva: La queratina és la proteïna més abundant del cabell i en les ungles, a mesura que ens anem fent grans, el cabell i les ungles es van envellint i debilitant, reduint així la concentració de queratina i reduint les seves propietats, com són donar brillantor, resistència, elasticitat, torsió i força. I la queratina també és un dels elements principals de les ungles. En aquest cas la Keratina bioactiva és rica en cisteina biodisponible i altres aminoàcids precursos de la queratina, que fan que pugui fer la mateixa funció que la queratina natural que anem perdent amb els anys.  Redueix la caiguda en un 30% i augmenta la fortalesa i la brillantor en un 11%.

- L-cisteina: És un aminoàcid que juntament amb altres proteïnes intervé en l'estructura de les fibres capil.lars. Conté Sofre i contribueix al creixement del cabell augmentant el diàmetre de la fibra capil.lar.

- Vitamina B8, B6 (biotina): Contribueixen al manteniment del cabell i a la fabricació de cisteína.

- Zinc: Contribueix al manteniment de les ungles, a la fabricació de queratina.

- Coure: Ajuda al transport de Ferro en l'organisme.

S'aconsella en prendre 1 càpsula al dia preferiblement amb l'esmorzar durant 3 mesos com a mínim, en casos de caiguda severa del cabell o ungles molt debilitades, es pot fer durant 15 dies 2 comprimits diaris i després seguir amb 1 comprimit al dia.
No conté gluten ni lactosa.


Comprimits Sandoz Bienestar Cabello y Uñas


Pels ingredients que hem citat, creiem que és un dels complements nutricionals més complert i és el que nosaltres recomanem, ja hi tenim uns anys d'experiència i els resultats es veuen en pocs dies d'ús.

A tots/es que esteu buscant unes vitamines per reforçar el cabell i les ungles us animem que el proveu!

A més ara tenim la promoció del tripack, per fer els 3 mesos complerts de tractament amb l'obsequi d'un raspall per 44,90 Euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada