dimecres, 10 de febrer del 2016

Com introduir a la rutina i els efectes de les Ampolles Proteoglicans Be+

 Hola!
 
El primer post de l'any ha costat d'arribar, però ja el tenim aquí, i aquest cop també hi col.labora la Verònica, si veniu a la farmàcia, molts la coneixeu, és l'auxiliar de la farmàcia i també té molta experiència en la dermofarmàcia. Avui ella ens explica com ha introduit en la seva rutina diària les ampolles de proteoglicans dels laboratoris Be+.

Aquest producte va ser una novetat de l'estiu passat i tenia moltes ganes de poder explicar-vos en un cas real la seva utilització i quines sensacions es notaven a la pell en pocs dies d'utilització.

Primer us faig un petit resum del producte per si encara no el coneixeu:

Són un tractament monodosis intensiu per millorar l'atenuació d'arrugues de la cara i coll, la pèrdua d'elasticitat i firmesa i a més ajuda a prevenir les manifestacions del fotoenvelliment cutani prematur produïdes per l'exposició solar i l'estrés oxidatiu ambiental. Indicades per utilitzar en cada canvi d'estació per preparar la pell.
Ampolles Proteoglicans Be+


Els components principals són:
- Be+Cell Energy Booster: És l'actiu potenciador d'energia cel.lular que incrementa en un 40% l'energia produïda per la mitocondria i que ajuda que tots els actius penetrin millor a la cèl.lula. Present en tots els productes de la marca Be+.
-Proteoglicans: En una concentració del 3%, és el component fonamental de la matriu extracel.lular de la pell. Reompla els espais que existeixen entre les cèl.lules de la pell aportant hidratació, millorant la firmesa i evitant la formació d'arrugues.
-Vitamina C: En una concentració del 5%, és un antioxidant que neutralitza els radicals lliures que es poden generar a conseqüència de l'exposició al sol, al fum del tabac i la contaminació.
A més, es presenten en dos formats amb protecció solar SPF 15 i sense.

I ara si que us deixo l'experiència de la Verònica amb aquest producte:

Les ampolles són una solució casi transparent, amb aparença oleosa, tot i que són oil free, de tacte untuós al principi, però en contacte amb la pell és de fàcil extensibilitat, i s'absorbeix molt ràpid té inmediatament un tacte sec, obtenint un efecte hidratant a la pell, així com una pell més lluminosa i tersa a mida que passen els dies. A més inclou un caputxo dispensador, que és molt pràctic, que et fa de fàcil utilització per cada vegada, ja que cada ampolla la pots utilitzar tres vegades. També he de dir, que pots aplicar seguidament el teu sèrum i la teva crema habitual, ja que no tens una sensació "d'empatx" a la pell, al contrari, la notés tersa i suau un cop completada la teva rutina facial complerta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada