dimecres, 28 d’octubre del 2015

Novetats pel tractament de l'acné

Hola,
Avui us presento la nova gamma de productes de Be+ per pells grasses amb tendència a l'acné.
Fa unes setmanes que ha arribat a la farmàcia i ja tenim experiència amb algunes de les novetats. Us detallo tots els productes d'aquesta gamma que no són pocs.
GAMMA BE+ PELLS GRASSES

Comencem per la neteja, el pas imprescindible diari tant de dia com de nit i que ja no tindrem excusa perquè hi ha productes per tots els gustos:
- Be+ Gel Netejador Purificant: Neteja, regula i purifica en profunditat, conté l'iris florentina, que regula la secreció sebàcea, a més de propietats purificants, el sulfat de zinc amb propietats astringents, calmants i protectores de la pell, afavoreix la cicatrització de les irregularitats característiques de l'acné i el retinyl palmitate que és un derivat de la vitamina A. Amb una textura agradable i lleugera. Es barreja amb aigua i es retira també amb aigua. No deix la pell tirant.
- Be+ Aigua micelar: Ideal per utilitzar com a desmaquillant tant de la cara com els ulls i llavis. Regula, hidrata i matifica, evita les brillantors típiques de les pells grasses. Els actius que conté són aigua termal rica en oligoelements i minerals, l'extracte de lliri, que té acció antioxidant, antibacteriana i purificant i el pantenol que suavitza. No conté alcohol, deix la pell calmada i hidratada. S'utilitza amb un cotó.
- Be+ Loció tonificant bifàsica: El segon pas després de la neteja, després de la utilització d'un dels productes anteriors. Millora les imperfeccions, matifica i regula la secreció sebàcea. Conté aigua termal, extracte de lliri i hectorite, és un fang natural que proporciona un tacte suau a la pell. Abans d'utilitzar el producte agitar per barrejar les dos fases i aplicar amb un cotó. Ajuda a tancar els poros.
- Be+ Mascareta exfoliant "2 en 1": És una mascareta cremosa que matifica i afina la pell. Conté microesferes matificants, que redueixen la mida dels poros i milloren la suavitat de la pell, fang blanc amb propietats exfoliants i absorbents de l'excés de grassa, alfahidroxiàcids d'origen natural i partícules exfoliants. S'utilitza com a mascareta aplicant una capa fina sobre la pell i deixant actuar durant 15minuts, retirar amb abundant aigua, fent un suau massatge. O com a exfoliant fent un massatge sobre la pell mullada. Es pot utilitzar 1 o 2 vegades per setmana.

A continuació tenim els tractaments d'hidratació, tots ells contenen en la seva formulació àcid hialurònic i prebiòtics selectius, que reforcen les defenses naturals de la pell, fent que no puguin crèixer les bacteries responsables de produir l'acnè com el Propionibacterium acnes. A més l'àcid hialurònic crea un film semipermeable que reté l'aigua i millora la hidratació de la pell, molt important per no deixar la pell resseca i tibant.


Segons el tipus d'acnè, aquesta gamma ha formulat tres productes hidratants:
- Be+ Emulsió reguladora matificant, a més d'aquests components conté sebaryl, que redueix la secreció sebàcea i evita l'aparició de grans, calmosensine amb acció antiinflamatòria, bisabolol amb acció calmant i extracte d'aloe vera i microesferes matificants. És una emulsió d'absorció ràpida i fresca, que deixa la pell sedosa i mate. Els beneficis són la disminució de greix en 1 mes d'aplicació i la disminució d'acné pustular. 
A més aquest producte també té la versió BB cream, amb protecció solar Spf 20 i en dos tonalitats, pell clara i pell fosca. A més conté vitamina E com a antioxidant.
BE+ BB CREAM

- Be+ Emulsió queratolítica antiimperfeccions, a més de l'àcid hialurònic, els prebiòtics selectius, el sebaryl, el calmosensine, bisabolol i microesferes matificants, conté l'àcid salícilic que li otorga les propietats antiacné, antimicrobiana i queratolítica, ajuda a reduir els punts negres i els grans i redueix el risc d'irritacions i un queratolític enzimàtic natural d'origen biotecnològic que ajuda a deixar la pell suau i uniforme. Els beneficis són disminució del greix, de les lesions inflamatòries, reducció de comedons i augment de l'hidratació.
- Be+ Emulsió hidratant coadjuvant. Aquest producte és específic per hidratar la pell en casos d'acné sever on ja s'estan utilitzant tractaments farmacològics per tractar-lo, i on els efectes secundaris més freqüents són sequetat i irritació. Doncs aquesta emulsió aporta la hidratació necessària i calma la pell. Conté avenantramides per calma la picor, envermelliment, àcid hialurònic, extracte de llavor de grosella negra que conté omega 6 per reforçar la barrera cutànea. És una emulsió crema-gel fresca i aporta una sensació agradable d'hidratació i benestar.

Després de tot aquest llistat de productes, espero que sàpigueu quin us convé més, però si dubteu entre un o altre, us esperem a la farmàcia per assessorar-vos personalment i poder provar el producte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada