dijous, 30 de gener del 2014

Com cuidar una pell grassa

Hola;

Primer de tot us vull dir a tots els que em seguiu, MOLTES GRÀCIES!! El blog aquesta setmana ja porta més de 600 visites, per mi és tot un èxit!

I espero seguir sumant, per això avui un nou post i aquest cop us vull parlar de com cuidar les pells grasses o amb tendència acnèica, ja que és una pregunta que em fan molt a la farmàcia.
Per si no sabeu si la vostra pell és grassa, us recomano que us passeu per la farmàcia i us realitzeu l'anàlisi de pell, que ja us vaig parlar en un anterior post Quin tipus de pell tinc

Us explicaré, espero, de manera fàcil i ràpida com mantenir la grassa i els granets a ratlla!

La rutina a seguir hauria de ser la següent:

1- Una bona neteja tant al matí com a la nit, amb productes específics per eliminar la grassa generada durant el dia i retirar les restes de maquillatge si és el cas. Un producte que us recomano és el Gel Netejador Purificant de la marca Be+, és un gel sense parabens i s'aplica amb aigua. És un gel molt suau que incorpora a la seva fòrmula sulfat de zinc que té una acció astringent, calmant i protectora de la pell, retinol que té propietats seborreguladores i antioxidants i iris florentina que regula la secreció del greix. Després de la seva aplicació no es nota tibantor de la pell i tampoc vermellors, es pot utilitzar a diari.

2- Després de la neteja l'aplicació d'un tònic per aportar frescor a la pell.


3- Aplicar una crema hidratant que reguli el greix i hidrati la pell, ja que perqué sigui una pell grassa no s'ha de deixar d'hidratar. Us recomano la crema del mateix laboratori Be+, que és en forma d'emulsió, l' Emulsió Reguladora Matificant Be+, que regula la producció de greix i actua directament sobre l'enzim 5-alfa-reductasa inhibint la seva activitat excessiva i així evitant l'aparició de nous granets. És una emulsió molt fresca, que calma i regula i a més a més matifica, això vol dir que evita l'efecte de brillantor a la cara que tant preocupa en aquests tipus de pell.


4- Un cop a la setmana és recomanable utilitzar algun producte exfoliant o mascareta purificant, perquè la neteja sigui més efectiva i retirar les impureses del rostre, sobretot si és te el porus molt obert, que llavors es reté més grassa.

I ja està! Alguns consells més serien:
- No voler tocar-nos els grans amb les mans ni reventar-los, ja que així s'escampen pel rostre.
- Si s'utilitza maquillatges que siguin lliures de greixos i no comedogènics i sempre retirar-los abans d'anar a dormir.
- Utilitzar protector solar, per evitar que es puguin quedar les marques dels grans.
- Seguir una alimentació equilibrada, sense abusar de xocolates, embotits, reposteria, greixos animals, llet i alcohol. I augmentar la ingesta de llegums i fruites.

Que us sembla rutina que us proposo? Espero que la poseu a la pràctica i comenteu que tal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada