divendres, 14 de febrer del 2014

LiftActiv Advanced Filler

Hola;

Avui us vull presentar una altra novetat, ja us vaig avançar que aquest any anava carregat de novetats!

Ja fa uns dies que ens va arribar a la farmàcia i ahir vaig anar a la presentació que va fer Vichy d'aquest nou producte a l'Hotel Gran Palace de Vila-Seca. Allí també ens van explicar novetats que està realitzant el laboratori Vichy i una d'elles és el concurs 100 dies 100dones on les afortunades podran aconseguir un lot de productes, feu una ullada a la pàgina de Facebook de Vichy 100 dies 100dones.

 

I ara ja si, us parlo del nou producte, el LiftActiv Advanced Filler, és de la gamma LiftActiv, i és el primer concentrat que amb un temps record allisa les arrugues i et retorna un efecte radiant i lluminós al teu rostre.

És específic per totes aquelles dones que volen combatre l'expressió trista, apagada que apareix quan es comencen a formar arrugues verticals en la zona del nas, al front, les arrugues del llavi superior, les primeres arruguetes del contorn d'ulls.

Conté retinol 0,2% i el complex LR2412 que és un derivat dels jasmonats que se segreguen en situacions d'estrés i ajuden a reparar el dany cel.lular.

Gràcies a la sinèrgia d'aquests dos productes s'aconsegueix la màxima eficàcia en superfície, generant una pell més jove i més llisa i des de l'interior renovant les arrugues més profundes.
S'aconsegueix una expressió més positiva, més jove i radiant.

És un producte d'ús diari que es pot utilitzar com a tractament de nit, ja que conté retinol i és fotosensible.
També en pells sensibles al retinol s'aconsella començar en dies alterns i quan la pell ja hi estigui acostumada es pot utilitzar cada dia.
Com a tractament únic o després de l'aplicació del sèrum. I aconsello utilitzar de dia una crema hidratant amb protector solar o protector solar com a mínim de SPF 20. 

La textura de LiftActiv Advanced Filler és lleugera i molt fluida, de ràpida absorció i una olor molt fresca, a més incorpora unes partícules nacarades que són les responsables de la lluminositat immediata al rostre.

Què us sembla aquesta novetat? 

I us recordo que fins el 18 de febrer està activa a la farmàcia la promoció de Vichy del descompte del 50% en la segona unitat de preu menor en tots el productes de rostre. Així que no us perdeu aquesta oportunitat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada