dimecres, 15 de gener del 2014

Neovadiol Magistral Elixir

Hola!

Avui seguim amb més novetats, aquest 2014 ha vingut carregat de nous productes.

En aquest cas és un nou producte dels laboratoris Vichy, de la gamma de pells madures Neovadiol. Una gamma molt complerta amb crema de dia, de nit, contorn d'ulls i llavis i la crema Neovadiol Magistral. I avui us presento el Neovadiol Magistral Elixir.



És un producte diferent, és un concentrat d'olis nutritius anti-edat. Té diferents aplicacions i això és el que el fa tan innovador i que no pot faltar en la rutina diària de qualsevol dona.
És específic per pells madures, aquelles que entren a la menopausa i perden elasticitat i hidratació, però en la meva opinió, una pell jove també la pot utilitzar per donar-li una sensació d'ultra hidratació.

Neovadiol Magistral Elixir conté els olis d'extracte vegetal, per minimitzar alèrgies:
- 10% de complex d'omega 3-6-9
- Gamma Oryzanol
 Per reomplir la pell dels lípids que es perden durant la menopausa.
I no és oliós, ja que té un acabat de tacte sec, a l'aplicar-lo sobre la pell s'absorbeix ràpidament i deix una sensació molt agradable i sense brillantor excessiva.

Com us he dit té diferents maneres d'aplicació:

- La primera com a sèrum revitalitzant, abans del tractament anti-edat. En aquest cas s'apliquen vàries gotes de Neovadiol Magistral Elixir sobre les puntes dels dits i s'aplica en tot el rostre, tot seguit es pot aplicar la crema de dia o nit habitual.
- La segona aplicació és com a bàlsam calmant. En aquesta ocasió, s'agafa la quantitat necessària de crema de dia o de nit a la mà i s'hi barregen un parell de gotes de Neovadiol Magistral Elixir, un cop estigui homogeni, s'aplica directament al rostre.
Aquesta aplicació també es pot fer amb la crema corporal i també amb la crema de mans. Aquesta última opció ara que fa fred i es ressequen tant les mans us la recomano. La meva mare ho ha estat fent fa una setmana i nota les mans més fines i sobretot més hidratades.
- I com a última aplicació, com a mascareta remodelant, aplicant després de la rutina de neteja facial unes deu gotes de Neovadiol Magistral Elixir i es deixa que actui durant 10minuts, després es retira el producte restant amb un cotó o es fa un petit massatge perquè s'acabi d'absorbir. Molt recomanable com a tractament de nit una o dues vegades per setmana.

Què us sembla aquesta novetat? Si voleu ens podeu demanar mostres a la farmàcia o provar el tester que tenim.

I si us animeu a comprar-lo, fins el 18 de Febrer tenim la promoció de Vichy del 50% de descompte en la unitat de menor import per la compra de dos productes de rostre, corporal o maquillatge.
Així que no us perdeu l'oportunitat d'incloure el Neovadiol Magistral Elixir a la vostra rutina diària!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada