dijous, 28 de novembre del 2013

Cuidar la pell del fred

Ja ha arribat el fred!! Hora de posar-nos abrics, guants, bufandes, gorros,...Però no només hem de pensar en tapar-nos per protegir-nos del fred, també és important cuidar-nos la pell, ara és el moment d'hidratar-la cada dia.
El fred, les temperatures baixes i la poca humitat poden fer que se'ns ressequi més la pell i això pot provocar més tibantor, sequetat, envermelliment i fins i tot picor de la pell.
I la forma més fàcil d'evitar-ho és "tapant" la nostra pell amb cremes i locions hidratants específiques per cada tipus de pell.

En aquest cas us recomano la utilització de cremes i locions d'avena una o dues vegades al dia, que poden ser utilitzats per tota la familia, des dels més petits de la casa (des del primer dia de vida) fins els avis. Són cremes molt nutritives, sense perfums ni parabens. Aquí us presento la línia A-DERMA EXOMEGA, es presenta en tres presentacions diferents:

- Bàlsam emolient: Conté Avena Rhealba en altes concentracions per calmar l'irritació de la pell en una textura rica ultra-hidratant. També conté vitamina B3 per afavorir la reconstrucció de la barrera cutànea i una associació d'àcids grassos essencials Omega 6 i d'un actiu original inductor de la filagrina (Filexine). S'aconsella per pells molt seques i pells atòpiques.
- Crema emolient: Conté els mateixos actius que el bàlsam (Avena Rhealba, vitamina B3 i Filexine), però amb una textura molt agradable i gens untuosa.
-Llet emolient: Conté Avena Rhealba, vitamina B3, Filexine i també glicerina, això la diferència dels altres dos productes. És una textura lleugera, més indicat per pells normals o amb sequetats moderades. Una textura molt agradable per utilitzar durant tot l'any com a hidratant.

I com a complement al tractament, us aconsello utilitzar el gel netejador Dermopan Líquid, en casos de sequetat molt extrema o d'al.lèrgies, ja que és un gel syndet, això vol dir que és un gel sense sabó, produeix poca espuma i no conté parabens.

I per últim, no oblidar la cara, que aquests dies de fred, a l'entrar i sortir dels llocs, amb canvis radicals de temperatura, es quan se'ns pot posar la cara més vermella i resseca, no oblidar mai la Crema Dermoprotectora, també de la casa A-DERMA, no porta parabens ni perfum, és una crema fundent sense efecte greixós, i conté Avena Rhealba (calma i suavitza la pell), glicerina (aporta hidratació) i alfa-bisbolol (calma la pell). I també es pot portar al bolso per utilitzar com a crema de mans! Així que tenim un 2 en 1, crema de cara i mans.

Com veieu és una línea molt complerta!



I en casos de dermatitis atòpica, que és una malaltia inflamatòria de la pell, en què els símptomes són sequetat i picors intenses, també és recomanable aquesta línea. Encara que també existeixen els bàlsams i les cremes en envasos estèrils, coneguts com :
-Exomega crema emolient D.E.F.I
-Exomega bàlsam emolient D.E.F.I

Són envasos amb un sistema hermètic de dosificació que no deix que el producte de l'envàs estigui en contacte amb l'aire i no es contamini i tampoc porta conservants en la seva fòrmula. Així que els productes D.E.F.I  no porten ni perfums, ni parabens ni conservants. Aquest és un producte molt indicat pels més petits de la casa, per evitar possibles al.lèrgies.


Espero que us serveixi d'ajuda per millorar la sensació d'hidratació i benestar de la pell durant aquests mesos de fred que encara han de venir!! Així que us aconsello que proveu aquests productes, segur que us encanten, hi ha textures per tots els gustos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada