dimarts, 7 de juliol del 2015

Idéal Soleil

Hola,

Avui us presentaré la nova familia de protectors solars de la marca Vichy. Ja fa anys que a la farmàcia som incondicionals a aquesta marca, i any rere any es van superant.

Són productes per tot tipus de pells, pells sensibles, amb acnè, per infants,... Amb diferents textures per a cada tipus.

Com a bàsic, que ja fa uns anys que estem utilitzant, us presento la Llet Hidratant Idéal Soleil, serveix per cara i cos i és un envàs de 300ml, així que ens pot durar tota la temporada d'estiu, a més al ser hidratant, es pot utilitzar a diari per braços i cames si durant la setmana hem d'estar moltes hores al sol o pel carrer, així que no només es pot fer servir per anar a la platja. És una textura que penetra ràpid i no molt untuosa.
En la seva formulació conté tant filtres químics (Mexoryl XL) i filtres minerals, protegint enfront dels raigs UVA i UVB.

A més aquest any, hi ha la promoció del necesser d'estiu, on pots aconseguir la Llet Hidratant Idéal Soleil, amb la crema facial i un after sun, molt pràctic per tenir els tres productes bàsics d'hidratació i protecció solar per tot el cos. Es presenta en la protecció solar molt alta SPF 50+ i en la protecció solar SPF 30+.
Per nens, continuem amb la mateixa línea de productes de l'any passat, que ja en vam parlar en un altre post, Protector solar en nens
I la novetat d'aquest any és l' Idéal Soleil Bronze amb spray. Un producte que a part de protecció enfront els raigs UVA i UVB, conté un complex activador de la melanina, Tirosina C, que és el responsable del procès natural del bronzejat.

En resum és un spray corporal hidratant, protector solar i optimitzador del bronzejat.
És un envàs molt modern, amb un sistema de dosificació original, fàcil d'utilitzar i de conservar la crema, 100% hermètic i es pot aplicar de diferents maneres, gira 360 graus. També és una textura lleuger i que s'absorbeix ràpidament i no greixós.

Què us sembla la novetat? Ja l'heu provat?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada