dimarts, 15 d’octubre del 2013

Vols la pell ideal?

Acaba de sortir al mercat el nou sérum Idéalia Life Serum. És el nou producte de la línea Idéalia de Vichy. És un sérum en textura crema amb micropigments brillants i una textura molt agradable al tacte, una absorció molt ràpida i per tot tipus de pell, també per les més sensibles, ja que no porta parabens.
És un producte per tornar la lluminositat, el to uniforme, per atenuar els signes d'expressió, gràcies a l'associació molecular única de LR2412 + LHA. Per poder aguantar jornades maratonianes de feina i al vespre encara fer bona cara i estar radiant!
És un sérum per carregar piles, molt indicat per aquelles dones que estan exposades a moltes hores al sol, poques hores de son, dieta desequilibrada, estrés, en definitiva, per casi totes!!


Es pot aplicar a la nit després de la neteja habitual com a producte únic i per les pells seques, si necessiten un extra d'hidratació, es pot utilitzar la crema Idéalia per pells seques, que acabarà d'hidratar i tractar les primeres arrugues d'expressió.
Una altra utilització és pel matí abans d'aplicar la crema habitual. Així ens donarà la lluminositat per tot el dia gràcies als pigments nacarats que té.
I per lluir millor, com a crema de dia, us recomano l'Idéalia BB cream, és una crema amb color, protector solar SPF 25  i també aporta lluminositat i uniformitat al rostre, per brillar durant tot el dia!


L' Idéalia BB cream exiteix en dos tons, el clar i el mitjà. El color clar és per pells molt blanques. és perfecte com a base de maquillatge o tractament únic després d'aplicar el sérum Idéalia Life.





Ja ho veieu amb pocs passos, podem tenir la pell ideal durant tot el dia. Ja ho heu provat? Que us sembla la línia d'Idéalia? A mi m'encanta!!



I


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada